+3670 411 3000
info@mislenyiizmuhely.hu

Kivételes alkalmakra készítek aszalt gyümölcsökből bonbonokat. Nagyon szeretek kísérletezni az ízekkel. Miközben készülnek, sokszor megkóstoljuk őket, teszünk hozzá még egy kis fűszert vagy próbálgatjuk különféle csokoládékkal, hogy mitől lesz finomabb, egyedibb íze.

Különleges kihívás volt számomra, hogy karácsonykor megrendelést kaptam (portugalhu.com), hogy készítsek Portugáliára emlékeztető bonbonokat. Mivel én még nem jártam Portugáliában, ezért segítségül hívtam barátnőmet, Péceli Gyöngyvért (Asvini csokoládé), aki az ízek nagy mestere. Együtt kísérleteztük ki a gyümölcsös ízeket, amik Portugáliát jellemzik. Bár én még sosem jártam ott, de az elkészült csokigolyókat kóstolva elfogott a vágy, hogy odautazzam. Igazán finomra sikeredett az aszalt meggyes golyó fehér csokiba mártva és kávészemekkel a tetején… Az aszalt szilvás golyók pedig vörösborban áztak, majd egy kis fahéjjal és narancshéjjal lettek megbolondítva. Az ízeket kiemeli az étcsokis bevonat.

A dobozok is különlegesek, mert egy kis műhelyben (Tipptoppdoboz), kézzel készültek, majd általam lettek megfestve “Azulejo” mintázatúra, ami jellegzetes portugál csempét jelent. Nagy öröm volt elkészíteni ezeket az ajándékokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük