Termékek

A Mislenyi Ízműhely családi összefogással létrejött kistermelői vállalkozás.
Saját kertünkből származó alapanyagokból készült, természetes módon termelt és feldolgozott vegán, gluténmentes élelmiszereket készítünk.

Évek óta folytatunk vegetáriánus táplálkozást és főzünk barátainknak húsmentes ételeket. Kertünkben szívesen, örömmel termelünk zöldségeket, gyümölcsöket vegyszerek nélkül.

Környezetünkben egyre több az étel allergiás, mind többen érzékenyek a tejtermékekre, gluténre és keresik azokat az ételeket, amik mentesek ezen összetevőktől, tiszta vegyszermentes kiskerti termesztésből származnak. A kertészkedés és konyhaművészet terén is sok éves tapasztalattal rendelkezünk, tapasztalatunk van a keleti és ajurvedikus konyha területén ugyanúgy, mint a biotermesztésben és a permakultúrás kertészetben

Sokéves tapasztalatunkat valamint ízletes termékeinket szeretnénk megosztani azokkal, akik keresik a finom ízeket, nyitottak a változásokra, kíváncsiak arra, hogy a magyar és a keleti konyha ízei hogyan ötvözhető egymással.

Hisszük és tapasztaljuk, hogy a tudatos táplálkozás az első lépés a tudatos élethez vezető úton.

Termékeink Mislenyi Ízműhely márkanévvel, szeretettel ízesítve készülnek. Tartósító szereket, egyéb káros anyagokat nem tartalmaznak.