+3670 411 3000
info@mislenyiizmuhely.hu

A Mislenyi Ízműhely lendületes, innovatív családi vállalkozás. Évek óta kísérletezünk, hogy mi módon tehetjük ízletesebbé, változatosabbá, ugyanakkor egészségesebbé az étkezést az új trendek kihívásaira válaszolva. Kertünkben és gyümölcsösünkben örömmel termelünk tájfajta zöldségeket, gyümölcsöket vegyszerek nélkül.

Környezetünkben egyre több az étel allergiás, mind többen kerülik a tejtermékeket, glutén tartalmú élelmiszereket és keresik azokat az ételeket, amik mentesek ezen összetevőktől és tiszta vegyszermentes kiskerti termesztésből származnak.

A kertészkedés és konyhaművészet terén is sok éves tapasztalattal rendelkezünk, tapasztalatunk van a keleti és ajurvedikus konyha területén ugyanúgy, mint a biotermesztésben és a permakultúrás kertészetben.
Sokéves tapasztalatunkat valamint ízletes termékeinket szeretnénk megosztani azokkal, akik keresik a finom ízeket, nyitottak a változásokra, kíváncsiak arra, hogy a magyar és a keleti konyha ízei hogyan ötvözhető egymással.

Hisszük és tapasztaljuk, hogy a tudatos táplálkozás az első lépés a tudatos élethez vezető úton.

Termékeink Mislenyi Ízműhely márkanévvel, szeretettel ízesítve készülnek.
Hőkezeléssel tesszük lehetővé az eltarthatóságot, tartósító szereket, egyéb káros anyagokat nem tartalmaznak.

Filozófiánk

Fontosnak tartjuk, hogy a vegetáriánus, vegán táplálkozás hátterében tudatosan felvállalt életmód álljon, amit az általunk készített különleges vegán pástétomokkal és kertünkből származó vegyszermentes termékeinkkel is szeretnénk támogatni.

Célunk

Új, izgalmas ízekkel minél több embert bátorítani hogy kipróbálják a vegetáriánus vagy vegán étkezést.

Igényünk

Magas minőségű termékeket készítünk de minden darabot kézműves gondoskodással kísérünk el a kerttől az asztalig.

Termékeink

Az alapanyagok nagy része saját kertünkből és gyümölcsösünkből származik. Termesztésük és készítésük folyamán odafigyelünk a környezetre. Harmóniában élünk a természettel, nem használunk vegyszereket sem a termesztés sem a feldolgozás folyamán. Hisszük, hogy egyensúly van a természetben és az ember feladata ezt az egyensúlyt minél kevésbé zavarni.